Dutch Afrikaans Albanian Arabic Armenian Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish English Estonian Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh Yiddish
Hits: 178

Drentherit 2018.

De rit wordt gehouden op 10 Juni 2018.

Afdrukken

 

Hallo Dwaccers en andere oldtimer liefhebbers. Ook dit jaar houden wij weer onze jaarlijkse Drentherit. Dit zal zijn op zondag 10 juni.  Bij deze zijn jullie dus ook weer van harte uitgenodigd!  We starten als vanouds weer bij buurthuis het Veurhof, zuiderdiep 71, 7876AG te Valthermond. Bij aankomst  staat de koffie en koek al weer voor jullie klaar. Jullie worden verwacht om 9.30 en we willen graag uiterlijk rijden om  11.00 uur. De route gaat weer door onze mooie omgeving en onderweg zijn er 2 stops. Na afloop van de rit is er natuurlijk weer onze BBQ met heerlijk zacht vlees en een zacht prijsje. Wat wil een mens nog meer.

Dus houdt deze datum vrij en geef je op bij Teun: 0599-662554 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag tot dan!!!!!!! (En neem,  als het even kan,  zonnig en droog weer mee)

Hits: 44

DWAC zomerrit

Zuid West Drenthe op 29 juli 2018.

Afdrukken

Vorig jaar heb ik de Messerschmitt verkocht, maar Hannie en ik vinden de DWAC een heel plezierige club en dus blijven we voorlopig maar begunstiger/lid. Ik heb nog wel een kleine auto, een Austin Seven uit 1931. Zij is in goede conditie en heeft de afgelopen week een rit van drie dagen van Parijs naar Amsterdam zonder pech doorstaan. Met die auto zal ik jullie voorrijden op de door mij uitgezette rit die start bij Vakantie Park De Westerbergen in Echten.
De rit bestaat uit een lus via Havelte, Ansen, Ruinen met misschien een bezoek aan een fietsen verzamelaar annex alles verzamelaar. Ook hebben we een stop bij de vernieuwde Schaapskooi en lammerenkooi bij Ruinen. Er is een uitzichttoren gebouwd die tot ver over de Dwingeler Heide uitkijkt.
De tweede lus gaat via Darp, Nijeveen, Giethoorn, Belt Schutsloot weer terug langs Ruinen en naar Echten.
De totale afstand is circa 95 kilometer. Moet kunnen toch?

Adres van de start is:  Vakantiepark Westerbergen Drenthe. Oshaarseweg 24, 7932 PX Echten.

Er is koffie en de start is om 11.00 uur.

Let op!  In de evenementen kalender staat de rit op 22 juli. Dat is niet mogelijk en de rit is op 29 juli en dus niet op 22 juli. Graag van te voren even bij mij aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon: 0651706154

Met hartelijke groet en tot de 29ste juli met mooi weer!

Henk van der Veen

Hits: 3601

Nieuwe evenementen die u in eigen beheer of onder de vlag van DWAC organiseert kunt u aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe evenementen worden in deze rubriek en in de 1op20 gepubliceerd.